Mintpackage Verpakkend Verwerkende Co., Ltd

Professionele Fabrikant bij de Verpakking van Producten

 

Thuis

Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD

Certificaat
China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD certificaten
China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD certificaten
Wij hebben diepe samenwerking met Mintpackage meer dan 8 jaar, van klein bureau aan grote fabriek, verdienen zij te vertrouwen op.

—— Salam Riyad

Ik ben online Chatten Nu

Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD

1 2
Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD
Receptie mintpackagegeschiedenis

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MintPackage
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000
Opgericht Jaar : 1981
Export pct : 50% - 60%

 

De Mintpackageverpakkingsmaterialen die Co., Ltd vervaardigen, korten af als MINTPACK of MINTPACKAGE, is de Grootste fabrikantengebieden in verpakking en druk de industrie in de Provincie van Hunan.

Gevestigd in 1980, is MINTPACK een genationaliseerde traditionele onderneming gespecialiseerd in het manufactureing van rekeningen en effecten voor overheid en ook leveringscommerciële afdruk evenals het verlenen van diverse soorten de milieuvriendelijke dienst van de pakketdruk.

MINTPACKAGE doelstellingen om de leverancier te zijn die van one-stop verpakkende diensten, klanten met volledige waaier van de verpakkingsoplossingen en diensten aanbiedt. Onze zaken behandelen ontwerp, drukproductie, logistiek en agentschap van de producten van klanten en verkopende grondstoffen van de drukindustrie. Beschouwend aan plastic verpakkende producten, zouden zij in verschillende klassen, met inbegrip van voedsel, geneeskunde, dagelijkse was, schoonheidsmiddelen en anderen zoals niet-geweven fabrices, kledingstukzakken, zak, giftzakken, enz. kunnen worden gesorteerd.

Onze fabriek is toegekend als „Kwaliteitsleverancier“ door de Kanton Eerlijke Invoer & de Uitvoer Co.Ltd met QS-certificaat voor voedselpakket, ISO9001-beheerscertificaat, het milieuvriendelijke certificaat van ISO14000, de bedrijfsveiligheid en het gezondheidscertificaat van ISO 18000, ISO27000-informatiebeveiligingscertificaat en GMP certificaat voor geneeskundepakket.

 

 

Wij hebben vooruitgangsmateriaal en de drukkleur is tot 13 kleuren.

(De Meeste andere fabriek heeft enkel 6-8 kleuren)

 

 

 

 

China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 2China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 3China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 4China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 5China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 6China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 7China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 8China Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD Bedrijfsprofiel 9

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 008613975166982

Fax: 86-731-58561199

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)